Join Us On Facebook

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-4

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2016, under | No comments

Με βαριά ήττα μπήκε αγωνιστικά το 2016 για την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε, που έχασε με 4-1 από τον Αιολικό στο γήπεδο του Μαχαιράδου για την 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι «νυχτερίδες» είχαν πολλές και σοβαρές απουσίες για αυτό το παιχνίδι, ενώ η κόπωση έπαιξε σημαντικό ρόλο για το μεγάλο σκορ, αφού οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Σταματόπουλου έμειναν από δυνάμεις.
Το μοναδικό θετικό της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας Κυριάκος Μαρίνος ηλικίας 44 ετών (γεννημένος το 1972), ο οποίος υπεράσπισε την εστία του ΑΟ Λεβάντε ελλείψει άλλου γκολκίπερ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία, όντας ένας από τους πιο μεγάλους (ηλικιακά) παίκτες στην ιστορία της Γ’ Εθνικής!

Υπεροχή Αιολικού στο πρώτο ημίχρονο

Μόλις στο 7’ το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους, αφού μετά από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ ο Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.
Ο Αιολικός μετά από αυτό το γκολ, πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 19’ ο Σίμωσης πλάσαρε και η άμυνα απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 27’ ο Μάριος Μαρούδας απείλησε για τον ΑΟ Λεβάντε, αλλά ο τερματοφύλακας των νησιωτών Πουρής τον πρόλαβε πριν μπορέσει να βρεθεί σε καλή θέση.
Στο 40’ ο Αιολικός και πάλι με τον Σίμωση μετά από σέντρα του Γάλα έφτασε κοντά στο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μίχου στο 45’ (2-0).

Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Μαρούδα

Πιο δυνατά έπαιξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος στο 48’ μετά από λάθος της άμυνας του Αιολικού μείωσε σε 1-2 με ωραίο πλασέ του Μάριου Μαρούδα. Ο επιθετικός των «νυχτερίδων» έδωσε ανάσα στην ομάδα του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 57’, αφού μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Σίμωσης «κεραυνοβόλησε» τον Μαρίνο για το 3-1.
Μάλιστα στο 60’ ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Ζακυνθινού συλλόγου και με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 4-1.
Στην συνέχεια τίποτα το αξιοσημείωτο δεν έγινε, με τον Αιολικό να κατακτά εύκολα τους τρεις βαθμούς επί του ΑΟ Λεβάντε με σκορ 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σταυρόπουλος (Ηλείας) με βοηθούς τους Λάττα (Ηλείας) και Ασημακόπουλος (Ηλείας).

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Σταματόπουλος Θ.): Μαρίνος Κ., Κολομπάκης (75’ Γκελάϊ), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Πυλαρινός, Μαρίνος Ι. (80’ Μεταξάς), Μαρούδας Π., Μπινιχάκης, Μαρούδας Μ., Κομιώτης Χ. (83’ Σπίνος), Κωστακιώτης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Ταουσιάνης Γ.): Πουρής, Γαλάς, Καλαγκάνης, Καδής (80’ Μαρίνος Χ.), Παπαζούδης, Κριπιντήρης, Ηλιόπουλος (66’ Κίστα), Μίχος, Σίμωσης, Μανουσάκης, Κέρη (73’ Λάλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου