Join Us On Facebook

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ 4-0 (Φώτο - Βίντεο)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016, under | No comments

Άλλη μία κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας και έτσι ήρθε η αναμενόμενη ήττα  με σκορ 4-0 από τον ΑΟ Χαλκίς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου  .
Στο 9' από κόρνερ που εκτέλεσε ο Στασινόπουλος, ο Τσούπρος έπιασε μια καλή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Λεβάντε, Χαραλαμπίδης, έδιωξε σε κόρνερ. Στο 20' ο Σταματάκος ανατράπηκε, στην περιοχή της Λεβάντε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο ίδιος στο 21' το εκτέλεσε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 24' από κάθετη πάσα του Στασινόπουλου, ο Σταματάκος βρέθηκε απέναντι απ' τον Χαραλαμπίδη και πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα αλλά και του ΑΟΧ.

Στο 51' ο Σεχολάρι από σέντρα, βρέθηκε σε καλή θέση, σουταρε, αλλά έστειλε με φάλτσο τη μπάλα πάνω απ' τα δοκάρια του Χαραλαμπίδη. Στο 61' ο Σεχολάρι, έχασε ακόμα μία ευκαιρία, όταν από πάσα του Σταματάκου, βρέθηκε τετ α τετ με τον Χαραλαμπίδη αλλά νικήθηκε απ' τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων. Στο 65' ο Ντελέκος απ' τα αριστερά έκανε τη σέντρα στο Σταματάκο, ο οποίος έπιασε κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Χαραλαμπίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Η μπάλα όμως δεν απομακρύνθηκε, ο Σταματάκος μάζεψε την μπάλα, πλάσαρε στον Τσατσαρή και εκείνος με απ' ευθείας σουτ απ' τ ύψος της περιοχής έκανε το 3-0 για τον ΑΟΧ. Στο 68' ο Σεχολάρι βρέθηκε πάλι τετ α τετ με τον Χαραλαμπίδη, αλλά ο τερματοφύλακας της Λεβάντε τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα απ' τον διαιτητή. Η ομάδα της Ζακύνθου, ταξίδεψε στη Χαλκίδα χωρίς δεύτερο τερματοφύλακα κι έτσι κάτω απ' τα δοκάρια έκατσε ο ποδοσφαιριστής Πατσιαβούρας. Ο Σεχολάρι έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα, δικαιώθηκε στο 77', όταν με ωραίο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ντουμάνης, Δημ. Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Λευτ. Στασινόπουλος (50' Μπακομήτρος), Σταματάκος, Σεχολάρι, Σπανός (62' Σικαλιάς), Ντελέκος (75' Αποστολόπουλος), Τσατσαρώνης.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης (67' Πυλαρινός), Γεωργούσης, Μαρίνος (74' Μπελέρης), Δουμουράς, Φλάμπιο, Παππάς, Μπονιχάκης (55' Πατσιαβούρας), Μαρούδας, Στούπας, Νινιός

























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου