Join Us On Facebook

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.Α - ΛΕΒΑΝΤΕΣ: 2 - 1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2012, under | No comments



Σε ένα ισορροπημένο αλλά ελκυστικό παιχνίδι ο Παναρτεμισιακός επικράτησε του Λεβάντε με 2-1 στο Μαχαιράδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα τέρματα της συνάντησης σημειώθηκαν μετά το 75'. 
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος. Ο Παναρτεμισιακός με τον Αλεξανδρίδη στο 8' και ο Λεβάντες με τον Αντωνόπουλου (φάουλ) στο 33'.
Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Παναγιώτης Δρόσος  με εκτέλεση φάουλ στο 53'.  Ο μεσοεπιθετικός του Λεβάντε κατάφερε να σκοράρει για 8ο ξεχωριστό παιχνίδι φέτος. 
Την ομάδα του όμως φαίνεται ότι αποσυντόνισε η αποβολή του Παπά στο 81' που πέταξε τη μπάλα αδικαιολογήτως μακριά σε στιγμή που δεν επιτρεπόταν. 
Έτσι στο 83' ο Αλεξανδρίδης, εκμεταλλευόμενος αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενούμενων με προβολή σημείωσε το 1-1 και 5 λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής (Αλεξανδρίδης)διαμόρφωσε το τελικό 2-1, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Χ. Φλάμπουρας. 

Παναρτεμισιακός: Κυπριώτης, Βαρβαρίγος, Αρκαδιανός (75' Αρβανιτάκης Π.), Καπετάνης, Πατίρης, Τάρε, Κόκλας, Κλάδης Β., Ραυτόπουλος (89' Φετσάνης), Πήλικας (67' Ζανφιράκε), Αλεξανδρίδης.
ΑΟ Λεβάντε: Κεφαλληνός, Αντωνόπουλος, Τζιαφέρης Κ., Τζιαφέρης Θ., Βάδεν, Μπελέρι, Παπάς, Δρόσος, Πλέσσας (81' Πολυστάρης), Κλάδης Ιασ. (67' Σιάρκου), Μυλωνάς Π. (63' Γιακουμέλος).








Πηγή : ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου