Join Us On Facebook

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΟ Λεβάντε – Αστέρας Μαχαιράδου: 0 - 1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013, under | No comments








Σημαντική, αλλά όχι εύκολη νίκη πήρε ο Αστέρας Μαχαιράδου που κέρδισε τον Λεβάντε με 1-0 (σκορ που έμεινε από το πρώτο μέρος), παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. 
Στο πρώτο 45λεπτο ο τυπικά φιλοξενούμενος Αστέρας είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες - να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα – με μεγαλύτερο σκορ. 
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε και το παιχνίδι έγινε ανιαρό με τις δύο ομάδες (κυρίως ο Λεβάντες) να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Μπέη.  
Στο 15' ο νεαρός Νταλανάϊ έκανε το 1-0, μετά από συνεργασία που είχε με τον Τσάνη και στο 24' ακυρώθηκε γκολ του Γούλιαρη, όταν εκτέλεσε φάουλ απευθείας από το ημικύκλιο του κέντρου (ο Μπέης είχε καταλογίσει έμμεσο).
Στο 42' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ξανά με εκτέλεση φάουλ απείλησε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Λεβάντε. 

Από το 53' ο Λεβάντες έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κ. Τζιαφέρη με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι θεώρησαν την απόφαση του διαιτητή υπερβολικά αυστηρή και διαμαρτυρήθηκαν.
ΑΟ Λεβάντε (Δ. Τσουκαλάς – Κ. Τσουκαλάς): Μαρίνος, Παπάς, Μπελέρι (32' λ.τρ. Μπένκο), Μυλωνάς (83' Γιακουμέλος), Τζιαφέρης Θ., Σιάρκου (76' Πολυστάρης), Κωστής, Πλέσσας, Αντωνόπουλος, Τζιαφέρης Κ., Δρόσος.
Αστέρας Μαχαιράδου (Ν. Γούλιαρης): Μάργαρης, Αντίοχος Χ., Βάλβης, Γούλιαρης, Μπουζιάνος, Κόρδας, Τσάνης, Κωστάκης, Νικολόπουλος (83' Σέλληνας), Σταμίρης, Νταλανάϊ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου