Join Us On Facebook

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ζακυνθιακός – ΑΟ Λεβάντε: 4 - 0

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013, under | No comments







Ευρεία νίκη δίχως να είναι εντυπωσιακός, αλλά ουσιώδης πήρε ο Ζακυνθιακός από τον Αθλητικός Όμιλο Λεβάντε, κερδίζοντας με το... εκκωφαντικό 4-0. 

Από το 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τουΣούρμπη.

Το πέναλτι κέρδισε ο Κουρούμαλος Ανδρ. από τον τερματοφύλακα Κεφαλληνό (προηγήθηκε ασθενής απόκρουση του τελευταία σε σέντρα – σουτ του Κίτου). 

Στο 26' ο Ζακυνθιακός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων με εκτέλεση κόρνερ του Φυτόπουλου, ενώ στο 42' είχαμε το 2-0, όταν σε σέντρα του Πέττα στην καρδιά... της άμυνας ο Βοζαΐτης έπειτα από κάποιους ελιγμούς σούταρε στη δεξιά γωνία του Κεφαλληνού, διαμορφώνοντας το σκορ για το πρώτο 45λεπτο. 

Στο 58' έγινε το 3-0 με ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασέ του Λυκομήτρου (προηγήθηκε αδράνεια της άμυνας) και τρία λεπτά μετά ο Κουρούμαλος σημείωσε το 4-0 που ήταν τελικό αποτέλεσμα. 

Δεύτερο δοκάρι για τον Ζακυνθιακό είχε ο Πέττας στο 81' με ψιλοκρεμαστό σουτ. 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά άναρχο με τους φιλοξενούμενους να μην... υπάρχουν στην επανάληψη.
Καλή η διαιτησία του Σιδέρη Αλ. και των βοηθών Κωστάκη Δημ., Μπάστα Γ.
Ζακυνθιακός (Στρ. Κουρούμαλος): Κάρδαρης (77' Κλάδης), Κίτος, Μόρφης (62' Νταλίπι), Μόρφης. Φυτόπουλος, Μποτώνης. Μπιάζης, Βοζαΐτης, Λυκομήτρος, Κουρούμαλος (62' Εγγλέζος), Σούρμπης, Πέττας.
ΑΟ Λεβάντε (Δημ. Τσουκαλάς – Κ. Τσουκαλάς): Κεφαλληνός Χ., Παπάς (88' Βάδεν), Μπελέρι, Μυλωνάς, Τζιαφέρης Θ., Σάρκου (51' Πατίρης Ι.), Αντωνόπουλος (46' Πολυστάρης), Δρόσος, Κατεχός, Κλάδης Ι., Ρένεσης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου