Join Us On Facebook

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Να συνεχιστεί το "ταξίδι στο όνειρο "

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015, under | No comments


Την έγκριση να λάβει μέρος στην Γ΄Εθνική την περίοδο 2015 - 16 πήρε το Δ.Σ της ομάδα μας από την Γενική συνέλευση που τελείωσε πριν λίγη ώρα.

Τον λόγο στη αρχή πήρε ο Πρόεδρος της ομάδος Κος Παναγιώτης Βάρτζελης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε : "Η ομάδα μας βίωσε μια ιστορική χρονιά και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κερδίσαμε με το σπαθί μας κύπελλο, πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ' Εθνική χωρίς κανείς να μας χαριστεί. Όλοι κάναμε την υπέρβαση, η διοίκηση, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Ο Λεβάντες διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τα 2 μας χωριά και θα θέλαμε να συνεχίσει να το κάνει και την νέα χρονιά. Τα μέλη της διοίκησης είμαστε αποφασισμένοι να τρέξουμε την ομάδα και να διαφημίζουμε τα χωριά μας και την νέα χρονιά παρά τις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε. Γι αυτό μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να συζητήσουμε με τα μέλη της ομάδας τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό και ασφαλώς εάν εγκρίνεται να γίνει αυτό"

Στην συνέχεια η διοίκηση ανέλυσε το πλάνο της για το πως θα βρεθούν όλα αυτά τα έξοδα και με ποιο τρόπο και ακολούθησαν ερωτήσεις και απόψεις από τα μέλη της ομάδος.

Μετά από όλα αυτά ακολούθησε ψηφοφορία που στην πλειοψηφία της αποφάσισε η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και στο ταξίδι της Γ΄Εθνικής.

Από Δευτέρα λοιπόν και καλώς εχόντων των πραγμάτων ο σχεδιασμός της διοίκησης μπαίνει σε εφαρμογή, με τους αρμόδιους να τρέχουν τα θέματα εν ταχύ ρυθμό καθώς ο χρόνος πιέζει και πρέπει μέχρι τέλος Ιουλίου να είναι όλα έτοιμα.

Εντός των προσεχών ημερών θα κυκλοφορήσουν και τα διαρκείας της ομάδος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive