Join Us On Facebook

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015, under | No comments


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλο Ελευθέριο συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος και ο Γεν Γραμματέας της ομάδας μας.

Ο κ Νιοτόπουλος τους συνεχάρη για την εκπληκτική περυσινή πορεία της ομάδας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την συμμετοχή του ΑΟ Λεβάντε στην Γ΄Εθνική καθώς και διάφορα θέματα και προβλήματα του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Το Δ/Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ Αντιπεριφερειάρχη που μέσα στο φόρτο εργασίας του βρήκε τον χρόνο να ακούσει τα προβλήματα της ομάδας μας.

Εν το μεταξύ σε γοργούς ρυθμούς τρέχουν τα μεταγραφικά της ομάδος, και μέσα στη εβδομάδα θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή καθώς καθημερινά έρχονται προτάσεις προπονητών στην ομάδα και η διοίκηση θέλει να μελετήσει όλες τις προτάσεις και να καταλήξει στη καλύτερη επιλογή.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής κ Κώστας Μυλωνάς με τον περυσινό προπονητή του Ζακυνθιακού κ Αντωνόπουλο ενώ μεθαύριο Πέμπτη υπάρχει άλλη μια συνάντηση με γνωστό προπονητή από τον Νομό Ηλείας ενώ πάντα περιμένει στο ακουστικό του ο κ Καρελάκης για την τελική απόφαση της διοίκησης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive