Join Us On Facebook

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνημα με το "Αριστερό" ΑΟ Λεβάντε - Κανάρης 0-1 (photo)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015, under | No comments


Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο ΑΟ Λεβάντε, χάνοντας 1-0 από τον ΑΟΠ Κανάρη Νενήτων Χίου, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

Στα πρώτα 45 λεπτά το άγχος ήταν ορατό και στις δύο ομάδες, οι οποίες... συναγωνίζονταν στις λάθος πάσες και επιλογές! Ο Λεβάντε ήταν αυτός που έχασε την εξαιρετική ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ με τον ζακυνθινό επιθετικό Μάριο Μαρούδα να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κανάρη. Αυτή η φάση ήρθε στο 25΄,  ενώ στο 36΄ είχε κι άλλη καλή φάση, αυτή τη φορά με τον Δημητρακόπουλο.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 56΄ με τον Ντάμπο να επιχειρεί σέντρα σουτ και η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοντοπίδη. Όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1!
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και το μόνο που κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά ήταν μία ευκαιρία (66΄) που πέρασε ανεκμετάλλευτη με τον Χρήστο Κομιώτη.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
25΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Λεβάντε! Ο Κωστακιώτης, από αριστερά, θα βγάλει τη σέντρα και ο Μάριος Μαρούδας με καρφωτή κεφαλιά θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωττατή.
36΄ Σέντρα από δεξιά του Πυλαρινού, ο Δημητρακόπουλος θα επιχειρήσει το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
47΄ Ο Ντάμπος θα κάνει το πλασέ, θα διώξει σωτήρια ο Κοντοπίδης.
56΄ ΔΟΚΑΡΙ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντάμπος θα επιχειρήσει μία σέντρα σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβάντε.
57΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τους φιλοξενούμενους! Οι παίκτες του Κανάρη θα κερδίσουν πέναλτι, με τον Οικονομόπουλο να υποπίπτει σε αυτό. Αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει ο Ντάμπος, πετυχαίνοντας το 0-1.
66΄ Από πλεονεκτική θέση ο Χρήστος Κομιώτης δεν θα μπορέσει να πλασάρει, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.


Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος): Κοντοπίδης, Πυλαρινός, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Αθ., Κοντούλης, Σκιαδόπουλος (32΄ λ. τρ.  Μουτσάι), Λαλαής (70;  Τζιαφέρης Κ.), Μαρούδας Μ., Δημητρακόπουλος (65΄ Κομιώτης Χρ.), Κωστακιώτης.



ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Κωττατής, Αγριμάκης, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χωρεψιμάς, Ζεράι (89΄ Μονίαρος), Σεζένιας, Γκαμάγκας (60΄ Βαϊντερλής), Ντάμπος, Αλεξανδρόπουλος (69΄ Λέσι).















Πηγή : zantesport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive