Join Us On Facebook

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015, under | No comments



Με γκολ του Τσούπρου στο 18′ η Χαλκίδα «απέδρασε» με το διπλό από τη Ζάκυνθο!

Η ομάδα της Εύβοιας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε τον ρυθμό της και με σκόρερ τον Κώστα Τσούπρο πήρε τη σπουδαία νίκη.

Έτσι ο ΑΟΧ έγινε …Batman κι επικράτησε των «νυχτερίδων» της Ζακύνθου!

Δεν απειλήθηκε η ομάδα του Δημητρίου, που θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, να αυξήσει τον δείκτη του σκορ!

Στο 18′ λοιπόν η Χαλκίδα που πήγε στη Ζάκυνθο αποφασισμένη και με το μαχαίρι στα δόντια, κέρδισε ένα κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Τσατσαρώνης και ο προωθημένος Τσούπρος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) για τους «νερατζούρι»!

Η Χαλκίδα ήταν πολύ καλύτερη στο α’ ημίχρονο, πέτυχε και το -χρυσό όπως αποδείχθηκε- γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι με το ζόρι περνούσαν τη σέντρα.

Στην επανάληψη το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε. Η Χαλκίδα ήταν ανώτερη υποχρεώνοντας τους Ζακυνθινούς σε παθητικό ρόλο.

Στο δεύτερο μέρος, την πιο μεγάλη ευκαιρία η Χαλκίδα την έχασε στο 82′, όταν καλή κεφαλιά του Μπακομήτρου πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο ένα σουτ με τον Πλατέλλα στο 78′, που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Μπαλασάκη.

Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» βέβαια το σκορ για να μην βρεθεί προ απροόπτου, ωστόσο δεν το …έκανε αλλά και δεν το …πλήρωσε κιόλας, μιας και ο ΑΟ Λεβάντε ήταν ακίνδυνος κι έτσι απλά, υποκλίθηκε στην ανωτερότητα και στην εμπειρία των «κυανόμαυρων», που γυρίζουν στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με το πολύτιμο διπλό.


ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θ. Σταματόπουλος): Βοζαΐτης, Κοντούλης (79' Μαρούδας Π.), Πυλαρινός, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Λαλάης, Μουτσάι (85' Σκιαδόπουλος),Τζιαφέρης (59' Δημητρακόπουλος) Κ., Μαρούδας Μ., Κωστακιώτης, Πλατέλλας

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μπαλασάκης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Αποστολόπουλος (65′ Γκιτσάλης), Βαλκάνος (89′ Μαρίνος), Σπανός, Σταματάκος (77′ Στασινόπουλος), Τσατσαρώνης.




Πηγή : pamebala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου