Join Us On Facebook

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μεταγραφές Ιανουαρίου

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016, under , | No comments


Πολύ δυνατά έχει μπει ο ΑΟ Λεβάντε στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου στα πλαίσια ενίσχυσης της ομάδας εν όψη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στο άρθρο αυτό θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές προσθήκες της ομάδος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ


Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Αίαντα Σαλαμίνας, Κ20 Αστέρα Τρίπολης, Ίκαρο Καλλιθέας και ΑΟ Μοσχάτου.

ΔΗΜΟΣ ΝΙΝΙΟΣ


Ο Νινιός είναι 22 χρονών, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Πάμισου, Μεσσηνιακού, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Αστέρα Βάρης και ΠΣ Καλαμάτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛ/ΜΠΟΣ


Ενίσχυση και κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα μας με την απόκτηση του 22χρόνου πρωην τερματοφύλακα του Νέστου Χρυσούπολης και Δόξα Δράμας.

ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ



Στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ακραίος επιθετικός αγωνίζεται ο 21χρόνος πρώην ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου και του Ηρακλή Άσπρου.

ΦΛΑΒΙΟΣ ΡΟΚΟ


Ο Φλάβιος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες Άτλας Ζερβοχωρίου και Ηρακλή Άσπρου.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Μαρίνος Γιάνης αγωνίζεται σαν Αμυντικός Μέσος και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες Ζακυνθιακός, ΑΟ Χανιά, ΑΟ Λεβάντε, ΑΟ Τσιλιβή και Θύελλα Αμπελοκήπων.

ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ


Επιστροφή στην ομάδα και για τον νεαρό Λευτέρη Μπελέρη ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και προέρχεται από τόν Απόλλωνα Ζακύνθου.

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ


Ο 32χρόνος Νίκος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις άμυνας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν εκτός της ομάδας μας και σε αυτές των ΑΟ Φάμιλυ και ΑΟ Κατασταρίου.


Παίκτες του ΑΟ Λεβάντε είναι και οι μικροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Διονύσιος Σπίνος 15 ετών, Λευτέρης Μεταξάς 14 ετών αμφότεροι προερχόμενοι από την Δόξα Πηγαδακίων και ο 16χρόνος Κούτσης Σπύρος από τον Απόλλωνα Ζακύνθου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου