Join Us On Facebook

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αποκλεισμός από το κύπελλο.

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016, under | No comments



Μια ιστορική πρόκριση κόντρα σε εν ενεργεία ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά και τον κάτοχο του περσινού τίτλου –τον Α.Ο. Λεβάντε-, πανηγύρισε η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Οι μικροί «μαχητές» του Σπύρου Φιορεντίνου, κατάφεραν να αποκλείσουν το μεγάλο τους αντίπαλο, παίζοντας με φοβερή ψυχή, αυταπάρνηση ενώ ευτύχησαν να έχουν και σε τρομερή μέρα τον γκολκίπερ τους Πέτρο Γιαρμά, που με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα του όταν χρειάστηκε. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά ο νεαρός γκολκίπερ τους σταμάτησε ουκ ολίγες φορές, βοηθώντας μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά τα μέγιστα για την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ξεκινώντας ως το απόλυτο αουτσάιντερ την αναμέτρηση, η ομάδα της Ζακύνθου κατάφερε να αντέξει στην πίεση των ενισχυμένων (μεταγραφικά) Κυανέρυθρων, που είχαν σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν. Χαρακτηριστικές οι φάσεις με τους Μάριο Μαρούδα (10’ και 17’) αλλά και Μπινιχάκη (στο 16’), με το Γιαρμά να επεμβαίνει σωτήρια και τις τρεις φορές. Κάπου εκεί η πίεση στα κυανοκίτρινα καρέ κόπασε, για να έρθει στο 39’ το πρώτο γκολ , με απίθανο σουτ του Παρασκευόπουλου στο «Γ» από μακρινή απόσταση για το 0-1. Κάπου εκεί η ομάδα της Ζακύνθου πήρε αυτοπεποίθηση, πηγαίνοντας με το υπέρ της σκορ στ’ αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λεβάντε ξεκίνησε πολύ δυνατά έχοντας δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες με το Γιαρμά να «καθαρίζει» ξανά αμφότερες. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, η Ζάκυνθος «χτύπησε» στο 55’ με εκπληκτική αντεπίθεση και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε απίθανη πάσα στον κενό χώρο στον Κουζινόπουλο, που πλάσαρε ιδανικά στην έξοδο το Χαραλαμπίδη για το 0-2 σε έντονους πανηγυρισμούς.

Το ματς έγινε «θρίλερ» με το Λεβάντε να πιέζει ασταμάτητα την εστία μας και το Γιαρμά να λέει ξανά «όχι» στο Μπινιχάκη, σε τρομερό σουτ του τελευταίου έξω από την περιοχή.

Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος των ηττημένων, που κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Πυλαρινό Δ. στο 88’ με κεφαλιά. Τα τελευταία 7 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις έκοψαν την «ανάσα» για να έρθει το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Καλογεράκου, με τους νικητές να κάνουν τελικά την έκπληξη και να πανηγυρίζουν μια σπουδαία επιτυχία.

Διαιτητές ήταν οι Καλογεράκος, Ψάρρης και Μάτσας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος, θέλει να ευχηθεί στο αγαπητό σωματείο του Α.Ο. Λεβάντε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο εκπροσωπεί το νησί μας.


ΑΟ Λεβάντε (Νίκος Μαβίδης) : Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Μπελέρης, Παππάς (70' Μαρίνος), Μαρούδας Π (80 Πυλαρινός), Πατσιαβούρας (46' Ρόκκο), Μαρούδας Μ, Στούπης, Μπινιχάκης

ΑΠΣ Ζάκυνθος Κ20 (Σπύρος Φιορεντίνος): Γιαρμάς, Καψάσκης, Τζούμπας, Μπακάμης, Ηλιού, Παναγιωτόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουζινόπουλος, Βαρυπάτης, Μίτρο (73’ Μαρίνος Διον.)

Πηγή : www.zakynthosfc.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου