Join Us On Facebook

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ...

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012, under | 1 comment



Για την πορεία και το μυστικό της επιτυχίας του Α.Ο Λεβάντε μίλησαν στην χθεσινή εκπομπή του EL CLASSICO στον ΕΡΜΗ RADIO ο παράγοντας της ομάδας Μυλωνάς Κώστας και ο ποδοσφαιριστής Μαρίνος Κυριάκος.


Στην μεγάλη πρόκληση που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στον Α.Ο Λεβάντε να αγωνιστεί στην Κατηγορία μετά την άρνηση του Αετού Καλιπάδου, και την δικαίωση με την παραμονή της, αφού το ρίσκο ήταν μεγάλο, αναφέρθηκε ο παράγοντας της ομάδος.


 "Κλειδί " της επιτυχίας ο κ Μυλωνάς θεώρησε πως ήταν η έλευση του έμπειρου προπονητή Νίκου Μαβίδη που πέρασε την δική του "φιλοσοφία" στην ομάδα, στους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης και παικτών.


Εκτίμησε πως η πορεία της ομάδος ήταν πολύ καλή αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη, αλλα σε πολλά παιχνίδια η τύχη της γύρισε την πλάτη.
Έθεσε μεγαλύτερους στόχους για την νέα χρονιά, αφού η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει και αφιέρωσε την επιτυχία της ομάδος στον 2ο τερματοφύλακα Προβή Κώστα που τραυματίστηκε σοβαρά.


Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας Κυριάκος Μαρίνος τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική η παραμονή της ομάδος αφού όλοι την θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό.


Σημαντικό γεγονός στην πορεία της ομάδος θεώρησε πως ήταν η έλευση του προπονητή Νίκου Μαβίδη και στο πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις.


Ματς "κλειδί" για την σωτηρία της ομάδος ήταν οι νίκες με Ζακυνθιακό και Α.Ε Γερακαρίων που δώσαμε την "μάχη" μας και δικαιωθήκαμε.


Για το τέλος ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως έχει όρεξη να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο παρά το ότι βρίσκεται σε "προχωρημένη" ποδοσφαιρική ηλικία και σκοπός του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.




Πηγή : Εφημερίδα Ερμης

1 σχόλια:

παντα επιτυχιες, μεγαλη χαρα να βλεπεις κ αλλες ομαδες να προχωρουν κυριως με μοναδικη βοηθεια το κεφι κ την ορεξη!

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive