Join Us On Facebook

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012, under | No comments





Η κανονική περίοδος της Α’ κατηγορίας ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο από τις 6 συναντήσεις που υπάρχουν στο μενού του Σαββατοκύριακου οι 2-3 έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Και αυτό συμβαίνει καθότι το Πρωτάθλημα διαθέτει τριών… ταχυτήτων
 ομάδες.
Στην πρώτη κατηγορία είναι τα σωματεία που έχουν εξασφαλίσει θέση για τους αγώνες μπαράζ, για την ανάδειξη Πρωταθλητή. Στη δεύτερη κατηγορία οι λεγόμενοι “αδιάφοροι” που δεν έχουν άγχος και θα παίξουν ελεύθερα για το αποτέλεσμα και στην τρίτη κατηγορία οι ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για τη β’ – μέσα σε αυτές υπάρχουν και 2 σωματεία που θα περιμένουν τα μπαράζ ανόδου στη Δ’, προκειμένου να διαπιστώσουν να έχουν πιθανότητες παραμονής.
Τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον διεξάγονται αύριο και είναι τα 4 από τα 6. 



Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου ο ΠΑΟΦ, επιδιώκοντας να ξεπεράσει την απώλεια του Κυπέλλου θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της Κυψέλης, ενώ την ίδια ώρα ο Εθνικός Σκουλικάδου υποδέχεται τη Θύελλα Αμπελοκήπων στον Αγγερικό.
Οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ισοπαλία παίρνουν την 1η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι βαθμολογικά είναι αδιάφοροι και θα παίξουν για το γόητρό τους. Στα Πηγαδάκια ο Αστέρας Μαχαιράδου δοκιμάζεται κόντρα στην Ένωση Γερακαρίων και ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΦ με την Κυψέλη για να πάρει τη 2η θέση και να έχει πλεονέκτημα στις μεταξύ τους συναντήσεις.

Οι ελπίδες του Αγ. Λέοντα για παραμονή στην κατηγορία έχουν λιγοστέψει και τα “λιοντάρια” υποδέχονται τον ΑΟ Κατασταρίου στα… ορεινά. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπορούν υπό προϋποθέσεις να πάρουν την 4η θέση.

Την Κυριακή σε δύο αδιάφορους βαθμολογικά αγώνες ο Ζακυνθιακός φιλοξενεί τον Ελατιακό στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και ο Λεβάντες τον Απόλλωνα στον Αγγερικό. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 4 μ.μ.

Πηγή : imerazante.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive