Join Us On Facebook

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ - ΛΕΒΑΝΤΕΣ: 1 - 1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012, under | No comments



Τσακωμένος... με τη νίκη μοιάζει τον τελευταίο καιρό ο Λεβάντες που δεν μπόρεσε να περάσει αλώβητος από τα Πηγαδάκια, αφού ισοφαρίστηκε από τη Δόξα με γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκπληκτικός ο τερματοφύλακας Σπύρος Πέττας που κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με σωτήριες επεμβάσεις. 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό μέρος της συνάντησης, όμως μία ασυνεννοησία στο τέλος ανάμεσα στον Τζιαφέρη και τον τερματοφύλακα Μαρίνο έφερε την ισοφάριση για τη Δόξα. 
Από το 16ο λεπτό ο Λεβάντες απείλησε με τον Κλάδη με μονοκόματο σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής, ωστόσο ο Πέττας ενστικτωδώς απομάκρυνε. Στο 29 ' ο Κωστής εκτέλεσε φάουλ και ο Πέττας ξανά έδιωξε, ενώ στο 41' ο Δρόσος σε νέο φάουλ της ομάδος του είδε τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποκρούει σωτήρια. 
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε.
Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν συνήθως με στημένες φάσεις αλλά και με τους Κλάδη Ιασ. - Δρόσο, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 46' και στο 49' ο Κλάδης Ιασ. έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά την πρώτη φορά τον κέρδισε ο Πέττας και τη δεύτερη έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 60' ο Κωστής εκτελεί φάουλ, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ και στο 79' ο Γιακουμέλος που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε γλυκιά σέντρα στην περιοχή του Λεβάντε, εκεί όπου βρέθηκε ο Δρόσοs που με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. 
Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων στο 82' έχασε μοναδικό τετ α τετ πέφτοντας στην παγίδα του Πέττα που έδιωξε και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιβέρης Σπ. με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1, έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Λεβάντε. 
Τον αγώνα διεύθυνε ο Χ. Φλάμπουρας. 
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Παναγιώτης Στράνης): Πέττας, Λιβέρης Π., Μπράτης, Πυλαρινός, Τάσιος, Πάγια (51' λ.τρ. Πίσκοπος), Τσιλιβήτας, Λιβέρης Σπ., Πλαρινός Γ., Αργύρης (89' Μητάκης), Βούτος (79' Βερτζάγιας).
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΒΑΝΤΕ (Δημήτρης Τσουκαλάς): Μαρίνος, Μπένγκο, Τζιαφέρης Κ., Κωστής Αγ. (83' Κακολύρης), Βάδεν, Μπέλερι (71' Μυλωνάς), Παππάς, Τζιαφέρης Κ., Δρόσος, Πλέσας, Κλάδης Ιασ. (78'  Γιακουμελος).




Πηγή : www.ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου