Join Us On Facebook

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Posted by Αρκαδιανός Γιάννης Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2012, under | No comments

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά για τη συμμετοχή τους στην Πολιτιστική Βραδιά που διοργάνωσε στις 17/11/2012, τους :
·         Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Πάντων
·         Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ»
·         Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριών
Η συμμετοχή αυτή, αποκτά ιδιαίτερο νόημα και αξία, δεδομένης της κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και «έρχεται» να αποδείξει ότι ο αθλητισμός, η μουσική, ο χορός και το θέατρο πρέπει και μπορούν να αποτελούν λύση και διέξοδο στα προβλήματα, ειδικά των νέων ανθρώπων.
Η αλληλεγγύη και η συνεργασία των ερασιτεχνικών, μη κερδοσκοπικών σωματείων και συλλόγων είναι σημαντική και απαραίτητη και θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας, να βρεθούμε και πάλι μαζί σε μία επόμενη προσπάθεια.
Θα θέλαμε, ακόμη, να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ζακυνθίων και προσωπικά τον Κο Τιμόθεο Ζώντο για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου Σαρακινάδου και τη βοήθειά του στη διοργάνωση της βραδιάς.
Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Νίκο Αρβανιτάκη για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετώπισε την πρωτοβουλία μας και την ενεργό συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια. Χωρίς τη βοήθειά του δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε και την καθοριστική συμβολή του μέλους της ομάδας μας Κου Παντή Σταύρου, ο οποίος εμπνεύστηκε όλη την εκδήλωση και δούλεψε ακούραστα μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωσή της.
 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου