Join Us On Facebook

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΛΕΒΑΝΤΕΣ–ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ: 5 - 3(πεν.)(0-0κ.α.-παρ.)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012, under | No comments



Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Λεβάντες χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Για την ακρίβεια η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση τελείωσαν χωρίς να σημειωθεί τέρμα κι έτσι στη ρώσσικη... ρουλέτα η ομάδα του Δ. Τσουκαλά ήταν αυτή που "χαμογέλασε".
Στο 85ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να "κλέψουν" το ματς όταν σουτ του Μαμφρέδα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλληνού.
Ο Λεβάντες στο πρώτο 45λεπτο ήταν ανώτερος, ενώ είχε δοκάρι με τον Τζιαφέρη Θ. στο 27', όμως και πάλι του έλειψε το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο δεύτερο και να παρασύρουν τους γηπεδούχους στον υποτονικό τους ρυθμό.
Στη διαδικασία των πέναλτι για το Λεβάντε ευστόχησαν οι Πλέσσας, Βάδεν, Κλάδης Ιάσων και Δρόσος, ενώ για τον Αετό οι Μαρόπουλος, Καποδίστριας, Γουσέτης Δ. Ο Μαμφρέδρας στο δικό του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
ΑΟ Λεβάντε: Κεφαλληνός, Ρένεσης, Μυλωνάς, Τζιαφέρης Θ. (72΄ Σιάρκου), Μπελέρι, Παππάς, Τζιαφέρης Κ., Αντωνόπουλος Κ. (46΄ Κλάδης Ιάσ.), Δρόσος, Πλέσσας, Ντένκο (91΄ Βάδεν)
Αετός Καλιπάδου: Μαμφρέδας Δ., Γουσέτης Α., Καπαρέλης Α. (116΄ Κουρτέσης), Ψάρρης Χ., Χαρακτινός Σ., Γιαννούλης (68΄ Μαρόπουλος), Ζέλα, Καποδίστριας, Γουσέτης Δ., Μαμφρέδας Δ., Καπαρέλης Ι. (87΄ Κάνδηλας)

Πηγή :www.ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου