Join Us On Facebook

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αδίκη ήττα 1-2 από την Δόξα Νέας Μανωλάδας (φωτο)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015, under | No comments


Άτυχος στάθηκε ο ΑΟ Λεβάντε ο οποίος παρότι βρέθηκε πολύ κοντά να γευτεί την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-2 από την Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Η μπάλα τιμώρησε της «νυχτερίδες», αφού στο 1ο ημίχρονο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς.

Οι νησιώτες… έμειναν από δυνάμεις στην επανάληψη αφού έπαιζαν από το 29′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Π. Μαρούδα με δεύτερη κίτρινη. Πάντως, η εικόνα που παρουσίασαν οι νησιώτες ήταν άξια συγχαρητηρίων αφού πέρα από το γκολ που σημείωσαν στο α” μέρος με τον Γεωργούση στο 40′ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα 2 φορές σε τετ α τετ του Μουτσάι και  1 με τον Μ. Μαρούδα.

Στην επανάληψη, όσο περνούσαν τα λεπτά και η κούραση κατέβαλε τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Σταματόπουλου, οι μαυραετοί ανέβαιναν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρις σε πέναλτι του Μελετίδη . Ο Λεβάντε έχασε άλλες 2 σημαντικές ευκαιρίες όταν και πάλι ο Μουτσάι δεν βρήκε στόχο από πλάγια θέση, και με τον Τσανακτσόγλου όταν προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Καλλιακμάνη. 

Και κάπου εκεί επιβαιβεώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου όταν στο 93’ ο Σούλης μετά από εκτέλεση αράουτ και σε μια προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα με κεφαλιά στο απέναντι δοκάρι την έστειλε στο Γάμα του Βοζαίτη και έδωσε την απρόσμενη νίκη στην Δόξα.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Βοζαΐτης, Κωστακιώτης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης, Λαλαής, Σιδηρόπουλος, Μουτσάι (83′ Κομιώτης), Μαρούδας Π., Πλατέλλας (81′ Σκιαδόπουλος), Μαρούδας Μ. (76′ Τσανακτσόγλου),


ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος (59′ Αδαμόπουλος), Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βραχνής (46′ Βατσής), Μελετίδης, Γούρμος, Μπαρμπαρούσης (81′ Παναγιωτόπουλος)











Φωτογραφίες : ALDI PHOTOGRAPHY

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου