Join Us On Facebook

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΕ Σπάρτης - ΑΟ Λεβάντε 3-0 (φώτο - βίντεο)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015, under | No comments



Δύσκολο μεσημέρι είχε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε αφού ηττήθηκε με 3-0 από την πρωτοπόρο του ομίλου ΑΕ Σπάρτη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σπάρτης.

Οι Σπαρτιάτες δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά και κυριάρχησαν στο γήπεδο ανοίγοντας το σκορ στο 27 με κεφαλιά του Ηλιόπουλου.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωστακιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κραβαρίτη αλλά ο πολύπειρος πορτιέρο της ΑΕ Σπάρτη κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το 2-0 έγραψε ο Τόνι Χαλίλι στο 58 λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε ο Ηλίας Αναστασάκος στο 90.

Περισσότεροι από 700 οπαδοί της ΑΕ Σπάρτη βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της πόλης και δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

*Η ομάδα μας είχε ξεκινήσει για το παιχνίδι αυτό από το μεσημέρι του Σαββάτου και διανυκτέρευσε στην Καλαμάτα.

* Άψογη ήταν σε όλα της η φιλοξενία από την διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός (71' Κατσίκης), Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Χαλίλι, Αναστασάκος, Αναστασόπουλος, Ραχήμ (68' Μπεκλετζής), Ηλιόπουλος (58' Καλογέρης).


ΑΟ Λεβάντε: Κοντοπίδης, Κοντούλης (68' Πυλαρινός), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Σιδηρόπουλος. Λαλαής, Κωστακιώτης, Τζιαφέρης, Μαρούδας Μ. (78' Μαρουδάς Π.), Μουτσάι, Πλατέλλας (57' Σκιαδόπουλος).
















Πηγή :www.report24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου