Join Us On Facebook

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Σπουδαία εμφάνιση και ισοπαλία (2-2) με τον Παναργειακό (Photos)

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015, under | No comments


Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον ΑΟ Λεβάντε που έκανε τον πρωτοπόρο του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Παναργειακό να υποκλιθεί!!!

Αν και έχανε με 2-0 μέσα σε 2 λεπτά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσει, έχοντας και εις βάρος του τη διαιτησία του Αχαιού Τζαγκαράκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 13΄ με τον Μουτσάι που έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Κόκκαλη που με εντυπωσιακή ενέργεια έσωσε την εστία του.

Στο 22΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Γεωργούσης ανέτρεψε τον Μανουσάκη και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γκίνο. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαρίτος με εντυπωσιακό μακρινό σουτ θα κάνει το 0-2.

οι παίκτες του Λεβάντε δεν το έβαλαν κάτω και στο 33΄ θα μειώσουν σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστακιώτη. Ο ίδιος στο 78΄ θα χαρίσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (στο Λουτράκι το 1-1) το βαθμό της ισοπαλίας, με σουτ εντός περιοχής.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος): Κοντοπίδης, Μαρούδας Π. (65΄ Τσανακτσόγλου), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Αθ. (82΄ Πυλαρινός), Σιδηρόπουλος, Μαρούδας Μ., Κωστακιώτης, Μουτσάι, Κολομπάκης (88΄ Σκιαδόπουλος), Πλατέλλας.


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Κόκκαλης, Καρέλλης (64΄ Κατιάγκα), Κολλαράς, Χαρίτος, Σταθάκης, Πούτσι (90΄ Καρούτης), Γκίνο, Λουμπαρδέας, Δρακάκης, Μανουσάκης, Μαρίνου.

Πηγή: zantesport.gr











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου