Join Us On Facebook

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μάγκες και μέσα στο Λουτράκι!

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015, under | 1 comment


Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέσπασε ο ΑΟ Λεβάντε. Αυτή τη φορά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα του Λουτρακίου (1-1), απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Το γκολ της ισοφάρισης για τη ζακυνθινή ομάδα πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Λάζαρος Κωστακιώτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του κοντούλη (2η  κίτρινη) στο 90΄!

Αξία στο τρίποντο που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με την Καλαμάτα έδωσε ο ΑΟ Λεβάντε ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΑΟ Λουτρακίου. Οι νησιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από από το τέρμα του Ηλία Κωβαίου στο 47′ βρήκαν το τρόπο να αντιδράσουν αφού ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος με πέναλτι του Κωστακιώτη. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 60′ ο Χατζηστάμου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μείνουν στην 8η θέση με 14 βαθμούς. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν τον τέταρτο πόντο τους στο πρωτάθλημα ωστόσο παραμένουν στην τελευταία θέση. Στο 90+5 αποβλήθηκε για λογαριασμό του Λεβάντε ο Κοντούλης.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νώτης (74′ Νικολάου),Κολοβάκης (78′ Τσώκος), Παπαναστασίου, Μαυρέλης, Ζερβός, Παππουτσής, Μάγγος, Κωβαίος, Χατζηστάμου, Αποστολάκης


ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Αθ. Σταματόπουλος): Κοντοπίδης, Κωστακιώτης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Θ., Κοντούλης, Σιδηρόπουλος, Μπινιχάκης (65′ Σκιαδόπουλος), Πλατέλλας (70′ Κολομπάκης), Μαρούδας Μ., Μουτσάι (79′ Μαρούδας Π.)

Πηγή: zantesport.gr

1 σχόλια:

How to make money at casinos using free coins
How to make money online · 1. A typical $10 deposit. · 2. Use the bonus code PLAYRF on your first deposit. · 3. Select the bonus code PLAYRF. หารายได้เสริม · 4. You'll get paid for

Δημοσίευση σχολίου