Join Us On Facebook

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Βοήθεια από τον ΑΟ. Λεβάντε προς την UNISEF

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015, under | No comments

Δελτίο Τύπου Δήμου Ζακύνθου

Ο Δήμος Ζακύνθου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση της ομάδας του νησιού μας Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ, που δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται με την ΕΡΤ και τη UNICEF, και η οποία σαν στόχο έχει να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για την αγορά εμβολίων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου, κ. Γιάννη Στάθη, ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Βάρτζελης Παναγιώτης, πρότεινε, και έγινε αποδεκτό, στο παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ με την ομάδα του Παναργειακού για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας (Κυριακή μεσημέρι 13 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο του Μαχαιράδου), να οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ και το 1 ευρώ του κάθε εισιτηρίου να δοθεί υπέρ των προσφυγόπουλων.
Παρακαλούμε τους πολίτες της Ζακύνθου να στηρίξουμε όλοι μαζί έμπρακτα τα προσφυγόπουλα και το νησί μας να ακουστεί για μια καλή ενέργεια σε όλη την Ελλάδα. Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου