Join Us On Facebook

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΣ"

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Κυριακή, Απριλίου 01, 2012, under | No comments




Για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Ζακύνθου, ο Α.Ο Λεβάντε αντιμετώπισε στο γήπεδο του Αγγερικού τον Απόλλων Ζακύνθου. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Πέττα βρήκε τους Κυανέρυθρους νικητές με σκορ 5-2 μετά από ένα πολύ όμορφο μάτς, που εκτός από τα επτά γκόλ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό όταν ο Πατίρης Άκης ξέφυγε από τα δεξιά και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπαλα στα δίχτυα του Στεριώτη.


Στο 31ο λεπτό έγινε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Τόδρη, πέναλτι που καταλογίστηκε όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Απόλλωνα.Το 2-0 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.


Με την έναρξη της επανάληψης στο 46ο λεπτό, ο Απόλλων μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Προβατά Α μετά από όμορφη σέντρα που βγήκε από τα αριστερά. 


Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πατίρης Άκης πήρε την μπάλα πίσω από την μεσαία γραμμή και αφού απέφυγε όσους βρέθηκαν μπροστά του με καταπληκτικό σλάλομ, βρέθηκε απέναντι στον Στεριώτη τον  οποίο πλάσαρε στην δεξιά του γωνία και έγραψε το 3-1.


Στο 52ο λεπτό ο Ρένεσης μετά από καταπληκτική κούρσα και σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Νίκο Αντωνόπουλο που με προβολή έκανε το 4-1.


Ο Απόλλων δεν το έβαλε κάτω και μείωσε το σκορ σε 4-2 και πάλι με κοντινό σουτ του Προβατά Α στο 77ο λεπτό του αγώνα.


Στο 80ο λεπτό όμορφος συνδιασμός των Παππά - Αντωνόπουλου Κ και Ηλία Τόδρη έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο με δυνατό σούτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα για πέμπτη φορά.


Α.Ο Λεβάντε : Μαρίνος, Βλαχιώτης (75' Μυλωνάς Δημ), Αντωνόπουλος Κ, Πατίρης Ακ, Ρένεσης (60' Τσάνα), Παππάς, Τόδρη, Αντωνόπουλος Νικ (65' Καλανδρίας), Πολυστάρης, Γιακουμέλος Πετ, Ντάλλας






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive