Join Us On Facebook

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ - ΠΑΤΙΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012, under | No comments


Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το βράδυ το νεοεκλεγέν  Δ.Σ της ομάδας του Α.Ο Λεβάντε με βασικό και κύριο θέμα την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Μαβίδη, καθώς και την ένταξη στο group της ομάδας δυο νέων μελών που θα την βοηθήσουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι Μυλωνάς Παναγιώτης και Καλανδρίας Διονύσιος, εκτός από ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην ομάδα ατόμων που βρίσκεται πίσω από το Δ.Σ με την ιδιότητα των "γενικών καθηκόντων" και έχουν αναλάβει να "τρέξουν" κάποιες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ορίστηκε η επιτροπή μεταγραφών με τους Αρκαδινό Αργύρη (Γεν. Αρχηγός), Μπουρλάκο Γεώργιο (Τεχν. Διευθυντή) και τους Μυλωνά Παν/τη και Καλανδρία Διον οι οποίοι θα είναι το "δεξί χέρι" του κ. Μαβίδη στις μεταγραφικές επαφές της ομάδας.

Το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης ήταν η ανακοίνωση του Προέδρου Κώστα Μυλωνά ότι η ομάδα θα έχει την υποστήριξη δύο διακεκριμένων και έγκριτων συμπατριωτών μας, των ιατρών Πατίρη Μαρίνο και Προβή Αναστάσιο, μια είδηση που δίχως άλλο σκόρπισε ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive