Join Us On Facebook

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012, under | No comments





Η ποδοσφαιρική σαιζόν, και το γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα έληξε στις  02-05-2012.
Πρωταθλήτρια  ομάδα της Α΄ κατηγορίας  και  Κυπελλούχος  ανεδείχθη η ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για πρώτη φορά στην ιστορία της,  όπου θα είναι η εκπρόσωπος του νησιού μας για την διεκδίκηση μέσω αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική, όπου και της το ευχόμαστε ολόψυχα.

Πρωταθλήτρια ομάδα Β΄κατηγορίας η ΔΟΞΑ-ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ για πρώτη φορά στην ιστορία της, θερμά συγχαρητήρια και καλή πορεία στην ανώτερη κατηγορία.

Στον Τ.Α.Π  Α.Π.Σ  ΖΑΚΥΝΘΟΣ  καλή συνέχεια, και οι στόχοι της διοίκησης να επιτευχθούν.
Ευχαριστούμε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης, τον απλό φίλαθλο, τους ηρωικούς παράγοντες των σωματείων μας, τους φυσικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος ποδοσφαιριστές,τις επιτροπές μας ( επιτροπή διαιτησίας - αρχιδιαιτητή, πειθαρχική επιτροπή), τους αθλητές των μεικτών μας με τους δασκάλους τους ,τους διαιτητές μας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ισονομία έναντι των σωματείων μας, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπου και ηλεκτρονικού  τύπου για την αμεσότητα και αμεροληψία στα καθήκοντά τους.

Εμείς περιφρουρούσαμε τα πρωταθλήματα μας, είμαστε παντού παρόντες, προσπαθήσαμε και πετύχαμε να είμαστε ίσοι προς όλους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive