Join Us On Facebook

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ. ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Μαΐου 14, 2012, under | No comments


  Εκφράζουμε την απογοήτευση και την αγανάκτησή μας για φαινόμενα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ημερών με αφορμή τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.
  
 Καταγγέλλουμε την προκλητική συμπεριφορά ορισμένων, μέσα και έξω από την «οικογένεια» της ομάδας, οι οποίοι κατέφυγαν σε πρακτικές πρωτόγνωρες, τουλάχιστον σε εμάς, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους ή να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.
   
Ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ είναι μια ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα μιας από τις φτωχότερες και μικρότερες κοινότητες της Ζακύνθου, την οποία προσπαθούμε, με το υστέρημά μας σε τόσο δύσκολους καιρούς, να κρατήσουμε ζωντανή, υγιή αλλά και ανταγωνιστική στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νησιού μας.
  
 Και δυστυχώς για κάποιους, τα καταφέρνουμε.

Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις και επιτρέποντας στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έχει τον τρόπο και την ειλικρινή διάθεση, να μας βοηθήσει. Είμαστε μια ΠΑΡΕΑ η οποία λειτουργεί με σύμπνοια, κατανόηση και ειλικρίνεια, ανεξαρτήτως θέσεως ή τίτλου, εντός ή εκτός Δ.Σ. κάτι το οποίο έχει αναγνωριστεί από μεγάλο μέρος του Ζακυνθινού ποδοσφαιρικού κόσμου.
   
Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να χρησιμοποιεί εμάς ή τον Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ, να παρεμβαίνει κακόβουλα στα εσωτερικά του ζητήματα, να μειώνει την 20χρονη και πλέον ιστορία του και να δημιουργεί προβλήματα σε θεσμικό ή προσωπικό επίπεδο.

Μπορούμε, εξαιτίας της μεγάλης μας αγάπης για την ομάδα, να ανεχτούμε πολλά.        Κάποια στιγμή, όμως, τα όρια της ανοχής και της συγκαταβατικότητας ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ. Αχάριστοι και αγνώμονες δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Εκβιασμοί, απειλές, θεωρίες συνωμοσίας και προσβολές δεν έχουν καμιά θέση στο μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζουμε.
   
Για όλα τα παραπάνω:

1)     Υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας.


2)     Προκηρύσσουμε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 20/05/2012 ημέρα Κυριακή.





  
Όλους εσάς, που τόσο πολύ αγαπάτε τον Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ, σας συγχωρούμε που «ξεχάσατε» να δείξετε εμπράκτως μέσα στη χρονιά την «αγάπη» σας.

 Μάλλον τυχαία ήταν η εξαφάνισή σας όταν σας χρειαζόμασταν και μάλλον σύμπτωση η εμφάνισή σας λίγο πριν τις εκλογές. Έτσι κι αλλιώς η ιστορία σας δικαίωσε (!). Ορίστε, λοιπόν, η ανταμοιβή σας. Η στιγμή που περιμένατε. 

Ελάτε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης να αναλάβετε τη διοίκηση της ομάδας.
   
Ευχόμαστε, ειλικρινά και για το καλό της ομάδας, να τα καταφέρετε.

Εμείς, με τις παρούσες συνθήκες, δεν έχουμε καμμιά θέση ανάμεσά σας, παραμένουμε, όμως, πάντα, στη διάθεση της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
                   



Η Διοικητική ομάδα του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ



Εκ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive