Join Us On Facebook

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ 1-2

Posted by Αρκαδιανός Γιάννης Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012, under | No comments

Φωτογραφία από το ioniansports.gr
Μεγάλη μέρα η χθεσινή (07.10.2012) για την ομάδα μας η οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Μαχαιράδου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Ζακύνθου.
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενη τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα απέναντι σε έναν ικανότατο και έμπειρο αντίπαλο, η ομάδα μας πήρε το γειτονικό ντέρμπι με σκορ 1-2.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επώνυμοι και μη, δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο κλίμα, που θύμισε παλαιότερες εποχές.
Το Δ.Σ. και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για την υποστήριξη και το ζεστό χειροκρότημα προς την ομάδα μας. Ιδιαίτερα φέτος, τους έχουμε πολύ ανάγκη.
Επίσης, ευχαριστούμε τον Αστέρα Μαχαιράδου - διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές - για την πολύ καλή φιλοξενία και τις άριστες συνθήκες που εξασφάλισαν, ώστε να διεξαχθεί ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας. Πρόκειται για ένα ιστορικό, πετυχημένο και πολύ σοβαρό σωματείο, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία μας.
Τέλος, ευχαριστούμε τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Κωστάκη, Φλάμπουρα και Τρομπούκη καθώς και τον παρατηρητή κ.κ Σεμιτέκολο για τη δική τους συνεισφορά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου