Join Us On Facebook

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ - Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: 1 - 1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012, under | No comments





Παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο Μαχαιράδο πήρε ο ΑΟ Κατασταρίου από τον ΑΟ Λεβάντε ρεφάροντας κάπως την ισοπαλία με τον Αστέρα Γαϊτανίου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πάθος και πήραν αυτό που ήθελαν φέρνοντας τον αγώνα εκεί που ήθελαν.
Είχαν όμως και τον τερματοφύλακα Αντ. Ποταμίτη σε εξαιρετική κατάσταση που πήρε πολλές φορές τη… μπουκιά απ’ το στόμα των επιθετικών των γηπεδούχων. 
Στο 5ο λεπτό ο ΑΟΚ είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Μαρούδα, αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Δρόσου. Στο 35’ ο Στήθος βγήκε τετ α τετ με τον Μαρίνο και ο τελευταίος απομάκρυνε.
Στην επανάληψη ο Λεβάντες ανέβασε την απόδοσή του, αλλά ο Ποταμίτης κατέβασε… ρολά σε τετ α τετ των Αντωνόπουλου – Δρόσου. 
Στο 44’ ο ΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μαρούδα, ύστερα από τραγικό λάθος του Μαρίνου, που του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια. 
Διαιτητής ήταν ο Μαρίνος που άφησε τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Βιλιάρδος Δ. αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όπως και ο Μυλωνάς από τον Λεβάντε. 
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Βεντουρής): Μαρίνος, Μυλωνάς, Βεντουρής, Πολυστάρης, Μπελέρι (68’ Ρένεσης), Παπάς, Τζιαφέρης Κ., Αντωνόπουλος, Τζιαφέρης Θ., Χόντος (63’ Πλέσσας), Δρόσος.
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Διονύσης Μουζάκης): Ποταμίτης, Γκούσκος (52’ Σάλα Ιωσ.), Βενάρδος, Βιλιάρδος Δ., Βιλιάρδος Ν., Βυθούλκας, Σάλα Λ., Κουτσουπιάς, Στήθος (84’ Μπιάζης Αγ.), Μαρούδας Π. (59’ Πλαρινός Ι.), Πατρινός Ανδρ.

Πηγή: ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου