Join Us On Facebook

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ Φλόγα Κυψέλης – Α.Ο. Λεβάντε: 1 - 1

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012, under | No comments








Ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας της Κυψέλης με τον Αθλητικό Όμιλο Λεβάντε αλλά οι δύο ομάδες τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Δημ. Γήπεδο Πλάνου. Τελικά τα δύο σωματεία μοιράστηκαν τους βαθμούς, αφού σημείωσαν από ένα τέρμα το κάθε ένα. 
Το πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους που έφταναν πιο γρήγορα στην περιοχή της Φλόγας με κύριο εκφραστή τον προσπαθειών τον Δρόσο. Μάλιστα στο 17’ ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του (0-1). 
Στην επανάληψη η Κυψέλη ισορρόπησε κάπως τον αγώνα και ισοφάρισε με τον Μπιζιντή Π. στο 70’ με προβολή. Μετά το γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και τη νίκη, δυσκολεύοντας την άμυνα του Λεβάντε. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ισοπαλία ήταν η 3η συνεχόμενη για το σωματείου του Γαλάρου. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρογιάνης Χρ. 
ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (Ανδρέας Ζουπάνος): Αυγουστίνος, Λάππος, Κρεζίας, Τσαντούλης (46’ Κλαυδιανός), Σαλομπεχάϊ, Σαργκάνης, Κουσίδης, Πολίτης (64’ Στραβοπόδης), Σούλα, Σκέμπης (79’ Καραολής), Μπιζιντής Π.
Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Στεφανόπουλος): Μαρίνος Κυρ., Πάνος, Ρένεσης, Κωστής Άγγ. (52’ Τεμπονέρας), Μπελέρης, Πλέσσας Ανδρ., Παππάς, Τζιαφέρης Κ. (79’ Χόντος), Αντωνόπουλος Κ., Τζιαφέρης Θ., Δρόσος

Πηγή : ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου