Join Us On Facebook

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

(2η αγωνιστική) AO ΛΕΒΑΝΤΕ - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 3-3

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012, under | No comments




Χορταστικό παιχνίδι είχαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου, όπου ο ΑΟ Λεβάντε αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Ζακυνθιακό. Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει βγάλει νικητή, καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.  
Αξιοσημείωτο ότι ο Ζακυνθιακός πήρε το προβάδισμα τρεις φορές, δίχως να καταφέρει να το διατηρήσει. 

Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που βρήκαν αποδιοργανωμένους τους γηπεδούχους.

Στο 28’ ο Δρόσος είχε σουτ στο δοκάρι, αφήνοντας ανεκμετάλλευτη μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του και στο 32’ ο Χ. Μαλλιάς κέρδισε πέναλτι από τον Παπά το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφυλλίδης (0-1). 

Το προβάδισμα ο Ζακυνθιακός το κράτησε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και στην επανάληψη (48’) ο Τζιαφέρης Θ.  είχε τετ α τετ με τον Κάρδαρη το οποίο εξουδετέρωσε ο τελευταίος.
Δύο λεπτά μετά ο Λεβάντες απείλησε με δυνατό σουτ του Πλέσσα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζακυνθιακού, για να καταλήξει στη συνέχεια η μπάλα στην αγκαλιά του Κάρδαρη.

Στο 55’ ο Τζιαφέρης Κ. πραγματοποίησε κάθετη μεταβίβαση για τον Δρόσο και ο τελευταίος ισοφάρισε σε 1-1 από πλάγια θέση.
Η αντίδραση του Ζακυνθιακού ήταν άμεση και στο 58’ ο Κουρούμαλος επιχείρησε λόμπα πάνω από τον Μαρίνο για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί – πριν η μπάλα περάσει τη διαχωριστική γραμμή. 

Ο ίδιος παίκτης στο 67’ εκτέλεσε δυνατό πλάγιο, τροφοδοτώντας τον Μαλλιά και ο τελευταίος που βρέθηκε αφύλακτος έδωσε προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα του (1-2). 
Στο 74’ ο Πλέσσας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κ. Τζιαφέρης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 2-2! Στο 83’ ο Βαγγέλης Πάνος του Λεβάντε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ ίδια… μοίρα είχε και ο Πέττας Ραφαήλ που πέτυχε το 2-3 (86’), ωστόσο έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό. 

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβάντες κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Δρόσος.

Η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μπιάζη και άλλαξε πορεία, για να γραφτεί ο επίλογος του συναρπαστικού αγώνα (3-3) με αυτογκόλ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Χάρης Φλάμπουρας. 

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Βεντουρής): Μαρίνος, Μυλωνάς, Ρένεσης (62’ Χόντος), Κωστής (λ.τρ. 87’ Κακολύρης), Μπελέρι, Τζιαφέρης Κ., Παπάς (62’ Πάνος), Πλέσσας, Δρόσος, Τζιαφέρης Θ., Αντωνόπουλος. 
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Κάρδαρης, Κίττος Μόρφης, Μπιάζης, Θεοδώσης, Τζιάρος, Μαλλιάς, Κόλα (86’ Φυτόπουλος), Κουρούμαλος (90’ Σταύρο), Τριανταφυλλίδης (85’ Γελαδάς), Πέττας.

Πηγή : ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου