Join Us On Facebook

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ιστορική νίκη στα μπαράζ - "Κεραυνοβόλησε" 2-1 τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου!

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015, under | No comments


Αν και έπαιζε με 10 παίκτες (αποβλήθηκε άδικα με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαλαφούρης) από το 69ο λεπτό, ο Α.Ο. Λεβάντε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 12ο όμιλο των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Το παιχνίδι ήταν καλό στα πρώτα 45 λεπτά. Είχε τρία γκολ, ένα δοκάρι, πέναλτι και καλές φάσεις για παραπάνω τέρματα. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, κάτι που ευνόησε τους γηπεδούχους που είχαν το προβάδισμα.
Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Α.Ο. Λεβάντε εκτός... συνόρων και πανηγυρίστηκε δεόντως, αφού συνοδεύτηκε με νίκη επί ενός αντιπάλου που θεωρητικά είναι από τα φαβορί για την άνοδο!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
18΄ ΓΚΟΛ: Ο Ματαράγκας θα βρει ωραία τον Μαλαφούρη κι αυτός θα μπει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για χέρι του σκόρερ.
23΄ Μακρινό σουτ του Γιάννη Μαρίνου, δύσκολα ο Χάχαλης θα διώξει.
24΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Α.Ο. Λεβάντε. Ο Αλ. Κομιώτης από τη μεσαία γραμμή θα βρει τον Ματαράγκα που θα σουτάρει από δεξιά, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Χάχαλη.
33΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Κεραυνό. Ο Νάτσης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Μπινιχάκη και ο Μικελάτος από την άσπρη βούλα δεν θα αστοχήσει, 1-1.
34΄ ΓΚΟΛ: Η χαρά για την ισοφάριση θα κρατήσει, μόλις, ένα λεπτό. Ο Χρήστος Κομιώτης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα εκτελέσει το φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία του Χάχαλη για το 2-1.
39΄ Δυνατό πλάγιο του Ζαφειρόπουλου, ο παπχριστόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Μπινιχάκης με κεφαλιά θα διώξει, σχεδόν πάνω στη γραμμή.
43΄ Σουτ, εντός περιοχής, του Νάτση, θα αποκρούσει ο Ανδρέου, η μπάλα θα στρωθεί στον αμαρκάριστο Τζίφα που θα σουτάρει απελπιστικά άουτ.
45΄ Σουτ του Γιάννη Μαρίνου, θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα σώσει ο Χάχαλης.
69΄ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον ΑΟ Λεβάντε. Ο Μαλάφούρης θα δεχτεί, κακώς, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποχωρήσει από το ματς.
72΄ Εκτέλεση φάουλ από τους παίκτες του Κεραυνού, ο Αλ. Κομιώτης θα πιάσει την κεφαλιά προς τα πίσω και εντυπωσιακά θα μπλοκάρει την μπάλα στο αριστερό "Γ" ο Ανδρέου.
76'  Ο Γιάννης Κομιώτης εκτελεί φάουλ, ο Αλέξανδρος Κομιώτης πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Περίπου 70 φίλοι του Κεραυνού ταξίδεψαν από την Πάτρα για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Γύρω στα 170 άτομα παρακολούθησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Κώστας Μυλωνάς - Χρήστος Κομιώτης): Ανδρέου, Αριστομενόπουλος (90΄ Πατίρης), Σοφός Διον., Λογοθέτης, Κομιώτης Αλ., Μαρίνος Ι., Ματαράγκας, Κομιώτης Ι. (83΄ λ. τρ.  Τζαφέρης), Μαλαφούρης, Κομιώτης Χρ. (69΄ Μαρούδας), Μπινιχάκης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Θεόδωρος Πατρώνης): Χάχαλης, παναγόπουλος (62΄ λ. τρ.  Παρίσης), Παπαχριστόπουλος (78΄ Καραχανίδης), Καραχάλιος, Μικελάτος, Μηλάτος, Μπινιέρης, Τζίφας (53΄ Μπρετσιάς), Παπαζαφείρης, Νάτσης, Ζαφειρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive