Join Us On Facebook

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα!!!

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015, under | No comments


Ο Α. Ο. Λεβάντε πήρε σπουδαία ισοπαλία (1-1) μέσα στην Αμαλιάδα επί του τοπικού Αστέρα. Ο νέος προπονητής Δ. Μουζάκης είχε στήσει πού καλά την ομάδα και κατάφερε με το γκολ του Δ. Κομιώτη να πάρει κεφάλι στο παιχνίδι.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81 με το Μπρή. Οι γηπεδούχοι έχουν φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του Σελίμου και των βοηθών του.
Η ομάδα του νησιού και μετά την μεγάλη επιτυχία αυτή φιγουράρει στη πρώτη θέση του 12ου ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι ο Κεραυνός επικράτησε με 3-1 της Α.Ε. Κεφαλλονιάς στην Πάτρα.




ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
8’ O Λυμπέρης θα πασάρει στο Σάββα Αντωνόπουλο και αυτός για το Μπράβο που θα κάνει το σουτ για να μπλόκαρει ο Ανδρέου
13’ Σουτ  του Λυμπέρη άουτ
15΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Αστέρα ωραία πάσα του Θ. Αντωνόπουλου στο Μαρκόπουλο που θα πλασάρει με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι
18΄Ακριβώς ίδια φάση και πάλι με τον Χρ. Κομιώτη.
19΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Αστέρα, σουτ Μαρκόπουλου , η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι
23΄ Σέντρα από δεξιά του Παρασκευόπουλου ο Δ. Τσουκαλάς  θα πιάσει την κεφαλιά άουτ.
52΄ Σέντρα Δούλου από δεξιά ο Σ. Αντωνόπουλος δεν βρήκε την μπάλα
55΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα από δεξιά το Ι. Μαρίνου. Ο ξεχασμένος Ι. Κομιώτης με πλασέ το 0-1
56΄ Σέντρα από αριστερά του Αθ. Αντωνόπουλου, ο Αντωνόπουλος Σ. έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ο βοηθός Λάμιας το ακύρωσε για χέρι. Η φάση αυτή σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους
59΄ ΑΠΟΒΟΛΗ για τον Αστέρα. Δεύτερη κίτρινη στον Λυμπέρη για διαμαρτυρία
81΄ ΓΚΟΛ: λάθος του Λογοθέτη, θα πάρει ο Σ. Αντωνόπουλος που θα πασάρει στον Μπρή και αυτός με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1
89΄ Σέντρα από δεξιά του Μαρκόπουλου, κεφαλιά του Σ. Αντωνόπουλου άουτ.


Αστέρας (Ζώης Ανδριόλας): Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Μαρκόπουλος,  Κουτελιέρης, Τσουκαλάς Δ.,  Λυμπέρης, Δούλος,  Αντωνόπουλος Σ., Μπράβος (73΄ Τσουκαλάς Π.) ,  Παρασκευόπουλος (46΄Μπρής)

Α.Ο. Λεβάντε (Διονύσης Μουζάκης): Ανδρέου, Αριστομενόπουλος, Σοφός Δ., Λογοθέτης, Κομιώτης Αλ., Μαρίνος Ι., Ματαράγκας (86΄ Μαρούδας Π.), Κομιώτης Ι. , Τζαφέρης (46΄ Τριανταφυλλίδης), Κομιώτης Χρ.(90+ Πατίρης), Μπινιχάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive