Join Us On Facebook

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΑΦΟΥΡΗΣ "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ"

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015, under | No comments


Δεν είχαμε προβλέψει τέτοια εξέλιξη στα μπαράζ. Φέτος είχαμε στόχο το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.  Αφού όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, θέλουμε πολύ να ανεβούμε στην Γ’ Εθνική»
Η μεγάλη μάχη για τον Λεβάντε πλησιάζει, αφού η ομάδα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των  μπαράζ για την Γ’ Εθνική, ώστε να πανηγυρίσει τον ιστορικό προβιβασμό της.
Ο αρχισκόρερ της ομάδας Διονύσης Μαλαφούρης είχε και πέρσι ανεβεί κατηγορία με τον Ζακυνθιακό και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πρέπει να κάνουν οι «νυχτερίδες» για να φτάσουν σε μια ιστορική άνοδο
«Είμαι τυχερός που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχω σε μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια,  ειδικά αν η ομάδα πηγαίνει καλά και έχει στόχο την άνοδο, όπως και πέρσι που τα καταφέραμε και ήταν ένα όμορφο συναίσθημα. Φέτος είμαστε πολύ κοντά. Θέλουμε η ομάδα να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Τρίτη εθνική κατηγορία και έχουμε πίεση, αλλά πιστεύω ότι και η Κεφαλονιά θα έχει από την δική της μεριά άγχος».
Για την δική του αποτελεσματικότητα στην επίθεση:
«Σίγουρα είναι σημαντικό να σκοράρεις, αλλά παίζουν ρόλο και οι συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια και πέρσι και πρόπερσι. Είναι ένας κορμός ποδοσφαιριστών που σου δίνουν ευκαιρίες και σκοράρεις».

Για το τι στοιχεία τους έχει δώσει ο νέος προπονητής Διονύσης Μουζάκης:
«Μας έχει βοηθήσει πολύ.  Δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε 20 ημέρες. Έχει όμως τονώσει την ψυχολογία στην ομάδα και έχει διώξει το άγχος από τους παίκτες. Μας προετοίμασε σε αυτά τα παιχνίδια για να το διασκεδάσουμε και να πηγαίνουμε σε κάθε ματς και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την άνοδο του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου:
«Σίγουρα είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται στην Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια. Με ομάδα στην Β’ Εθνική, τον Ζακυνθιακό στην Γ’ Εθνική που έφτασε μέχρι την 4η θέση χωρίς να το περιμένει κανείς και φέτος τον Λεβάντε. Μια ομάδα που με Ζακυνθινά παιδιά πηγαίνει τόσο καλά και είναι μια ανάσα από την Τρίτη Εθνική κατηγορία».
Για το παιχνίδι με την ΑΕ Κεφαλληνιάς:
«Η ομάδα από την Κεφαλονιά έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση με τον περσινό σύλλογο, διότι έχει κάνει κάποιες μεταγραφές. Παίζει περισσότερο με αντεπιθέσεις. Ήμασταν δυο αουτσάιντερ που φτάσαμε μέχρι το τέλος. Θέλει προσοχή το παιχνίδι».
Για το αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του:
«Είχα φύγει από το νησί για να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αλλά δεν προχώρησα τότε λόγω διάφορων συγκυριών. Δεν ήθελα να φτάσω στην ηλικία που είμαι και να παίζω στην Β’ και στην Γ’ Εθνική, διότι έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί. Προτίμησα να ασχοληθώ με τις δουλειές και να αφήσω το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Για του χρόνου να παίξω με τον Λεβάντε στην Γ’ Εθνική, αν καταφέρω και  συνδυάσω και τα δυο δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.
Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ήταν και ο λόγος που έφυγα από τον Ζακυνθιακό γιατί ο τότε προπονητής κ. Καρυπίδης είχε περισσότερες απαιτήσεις από εμένα και δεν τα βρίσκαμε σε πολλά θέματα. Πιστεύω ότι ούτε εγώ θα προσέφερα στην ομάδα, ούτε και ο σύλλογος θα ήταν ευχαριστημένος μαζί μου, για αυτό και έφυγα. Από εκεί και πέρα αν μιλήσω με τον προπονητή και με καταλάβει και εγώ καταλάβω το σωματείο,  δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παίξω στην Γ’ Εθνική του χρόνου».
Για το κάλεσμα του προς τον κόσμο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Κεφαλληνιάς:
«H αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερο κόσμο με τον Αστέρα Αμαλιάδας γιατί έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Δεν ήμασταν προπονημένοι όπως θα έπρεπε όλη την χρονιά και ενώ στα μπαράζ μας είχαν ξεγραμμένους, έχουμε κάνει μια διαδρομή που αξίζει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να έρθουν να μας στηρίξουν. Είναι μια ευκαιρία που δύσκολα θα ξαναέρθει για ομάδα της Ζακύνθου. Δύσκολο να ξεπερνάς συλλόγους από Ηλεία και Αχαΐα».

Πηγή : Ημερά τση Ζάκυθος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive