Join Us On Facebook

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Σήκωσε (και) την κούπα του πρωταθλητή!

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015, under | No comments

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε  πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνάμα το νταμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου και σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ήρθε ισόπαλος 5-5 με τον τοπικό Αστέρα και μετά τη λήξη έγινε η απονομή του κυπέλλου, μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας!
Το γλέντι συνεχίστηκε στην ταβέρνα «Θέα τση ρίζας» με άφθονο φαγητό και κρασί. Ο Πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Βάρτζελης στην ομιλία του ευχαρίστησε άπαντες γι αυτή την επιτυχία, την πρώτη στην ιστορία του συλλόγου! Το παρόν από πλευράς της ΕΠΣ Ζακύνθου έδωσαν ο Πρόεδρος, Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο Γενικός Γραμματέας, Μπάμπης Κλαυδιανός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων, Σάκης Κλάδης και ο γραμματέας, Σάκης Κλάδης (Ματσόλας).

«Χορταστικό» θέαμα & γκολ…
Το… αγγλικό σκορ (5-5) ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αν και δεν είχε καμία σημασία. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Νικολόπουλος (2), Κακολύρης Ν., Καλαμαράς, Αντωνόπουλος. Για τους νταμπλούχους, τέσσερα γκολ πέτυχε ποιος άλλος, ο Διονύσης Μαλαφούρης και ένα ο Μαρούδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive