Join Us On Facebook

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Οι αήττητες ομάδες στα μπαράζ ανόδου

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015, under | No comments




Μία αγωνιστική έμεινε για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Οι 56 ομάδες είναι ως γνωστόν χωρισμένες σε 14 ομίλους από τους οποίους ανεβαίνει μόνο ο πρώτος της βαθμολογίας. Ηδη σε 4 ομίλους η πρωτιά έχει κριθεί και μαθηματικά. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μια ντουζίνα ομάδες συνεχίζουν αήττητες.
Μεταξύ αυτών φυσικά και αυτές που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.
Ο λόγος για τη Φαρκαδόνα που μετέχει στον 5ο όμιλο και μετρά σε πέντε ματς τρεις νίκες και 2 ισοπαλίες.
Η Πύδνα Κίτρους στον 6ο όμιλο έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.  Ο Αχέροντας Καναλακίου στον 8ο όμιλο έχει επίσης απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, όπως και ο Ερμής Ζωνιανών στον 14ο όμιλο.
Από εκεί και πέρα, ο Νέστος Χρυσούπολης (φωτό) οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στον 4ο όμιλο δύο ομάδες περηφανεύονται για το αήττητο. Ο Εορδαϊκός 2007 που μετρά 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και ο Παναργειακός Ορεστικού που έχει μια νίκη και 4 ισοπαλίες.
Στον 7ο όμιλο ο Α.Ο. Χαλκίς έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το Ηράκλειο στον 9ο όμιλο έχει 5 στα 5, αλλά εκκρεμεί η ένσταση που έχει καταθέσει εις βάρος του το Αιγάλεω.
Στον 11ο όμιλο συναντάμε χωρίς ήττα τον Ιάλυσο και τη Θύελλα Ραφήνας. Ο πρώτος έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία και η Θύελλα 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Τέλος στον 12ο όμιλο ο Α.Ο. Λεβάντε έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και αν μείνει αήττητος στο φινάλε, θα ανέβει στη Γ' εθνική.
Να σημειωθεί ότι χωρίς ήττα μετά από 4 αγωνιστικές είναι και ο Πανναξιακός και ο Κανάρης Χίου (2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες) στον 10ο όμιλο, που χθες επρόκειτο να παίξουν μεταξύ τους για την 5η αγωνιστική.
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/8139-oi-aittites-omades-sta-baraz-anodou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive