Join Us On Facebook

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Εθνική Άμμου: Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Θεόφιλος Τριανταφυλλιδης.

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015, under | No comments



Ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Ποδοσφαίρου Άμμου για το Euro Beach Soccer League Moscow 2015 και μεσα σε αυτην περιλαμβάνεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία και θα τεθεί αντιμέτωπη στη Μόσχα με την Πορτογαλία (12/6, 18:15), την Ιταλία (13/6, 15:45) και τη Γερμανία (14/6, 12:30).

Η αποστολή: Δημήτριος Νικολάου, Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Σπυρίδων Γκρίτζαλης, Χρήστος Σαλαπάτας, Γεώργιος Καρακάσης, Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος, Δημήτριος Παντελης, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Μιχαήλ Καφαντάρης, Αριστείδης Θωμάς.

Από τα αποτελέσματα του ομίλου της Εθνικής (2ος), καθώς επίσης των άλλων δύο της Α΄ Κατηγορίας (σύνολο ομάδων: 12) θα προκύψει η τελική κατάταξη, με τους οκτώ πρώτους να προκρίνονται στα τελικά της διοργάνωσης (20-23/8, Εσθονία) και τον 12ο να διεκδικεί  σε μίνι τουρνουά με τους επτά καλύτερους της Β΄ Κατηγορίας την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία.


«Πηγαίνουμε ως αουτσάιντερ στους αγώνες της Μόσχας, καθώς θ΄  αντιμετωπίσουμε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, με τις Ιταλία και Πορτογαλία να αποτελούν για χρόνια κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην Α΄ Κατηγορία, γιατί πρόκειται αναμφίβολα για σπουδαία επιτυχία μιας νέας ομάδας να συμμετέχει στο ανώτατο επίπεδο. Ωστόσο, θεωρούμε ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας η πρόκριση στους οκτώ καλύτερους της διοργάνωσης», ήταν η δήλωση του ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Σοϊλεμέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive