Join Us On Facebook

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο μετά την άνοδο στην Γ” Εθνική

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015, under | No comments


Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ  μετά την επιτυχημένη προσπάθεια και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια και συγκεκριμένα:

Ευχαριστεί:


Όλους τους φιλάθλους της Ζακύνθου που παρευρέθησαν στους αγώνες ενισχύοντας τους παίχτες με υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Τους παράγοντες των λοιπών ερασιτεχνικών σωματείων της Ζακύνθου που με την παρουσία του αλλά και τις δηλώσεις τους επέδειξαν ειλικρινή αισθήματα για την επιτυχία της ομάδας.

Τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων συναγωνιζόμενων σωματείων για τη φιλοξενία τους και την άριστη συμπεριφορά στους μεταξύ μας αγώνες.

Την ΕΠΣ Ζακύνθου που υπήρξε θερμός υποστηρικτής στην προσπάθεια μας.

Την Zante power security που με άριστη οργάνωση και χωρίς ακρότητες διαφύλαξαν άριστα την τάξη στους αγώνες.

Την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που στους αγώνες αυτούς των μπαράζ βρέθηκε  κοντά μας αφήνοντας σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε

1)   Στους μικρούς και μεγάλους χορηγούς που οι περισσότεροι αφανείς ήρωες συνέβαλαν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθεια μας.

2) Στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας που είναι οι ήρωες και οι πρωτομάστορες της ιστορικής ανόδου

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε τις άριστες Διαιτησίες από ικανούς ανερχόμενους και έμπειρους διαιτητές, αλλά και την άριστη συμπεριφορά και στήριξη από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ζακύνθου.




Το Διοικητικό Συμβούλιο υπόσχεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε αυτό που έγινε σαν ξεκίνημα με την συμβολή όλων να έχει συνέχεια με ανοδική τάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive