Join Us On Facebook

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "GRASIDI.GR"

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015, under | No comments


Ένα πλήρες αφιέρωμα έκανε η ιστοσελίδα grasidi.gr για τις ομάδες που πήραν την άνοδο στην Γ' Εθνική. Αναλυτικά η εν λόγω ιστοσελίδα ανέφερε:
"Ολοκλήρωση του άθλου για τον ΑΟ Λεβάντε με άνοδο στη Γ εθνική




Ο ΑΟ Λεβάντε "έγραψε" ιστορία, αφού "σφράγισε" την άνοδό του στη Γ' Εθνική μετά το 1-1 απέναντι στην ΑΕ Κεφαλληνίας.
Το grasidi.gr συνέχεια το οδοιπορικού του στις περιοχές της Ελλάδας που οι ομάδες τους κέρδισαν την άνοδο στην Γ Εθνική, σήμερα σας παρουσιάζει την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ζακύνθου.
ΑΟ Λεβάντε.
Ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου του 1991 και έχει σαν έδρα τα χωριά Άγιοι Πάντες και Γαλάρο που βρίσκονται περίπου στο κέντρο του νησιού και ανήκουν στον παλιό Δήμο Αρτεμησίων.
Η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Ζακύνθου τα τελευταία χρόνια αν και η ύπαρξη της χρονολογείται πριν την ίδρυση της Ε.Π.Σ.Ζ... , την εποχή των καλοκαιρινών πρωταθλημάτων που λάμβαναν χώρα στο νησί.
Η ομάδα του Λεβάντε από την ίδρυσή της (1991) έως το 1996 αγωνίστηκε στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Από το 1996 έως και το 2007 παίζει στην Α΄ κατηγορία, όπου την χρονιά αυτή υποβιβάζεται και μένει στην Β΄ κατηγορία έως και το 2011. Από τότε έως και σήμερα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία.
Την ομάδα αποτελούν ως επί των πλείστων ποδοσφαιριστές από την περιοχή , αλλά και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές του νησιού.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του
που ο ΑΟ Λεβάντε κατάκτησε πρωτάθλημα και κυπελλο και εκλεισε ονειρικά την χρονια με άνοδο στην Γ εθνική κατηγορια.


ΧΡΩΜΑΤΑ: Κόκκινο-Μπλέ

Αγωνίζεται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Που ανακατασκευάσθηκε με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 2008. Ευρίσκεται στο Δ.Δ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και απέχει 3 χιλ από την πόλη της Ζακύνθου. Διαθέτει κτιριακή εγκατάσταση για την φιλοξενία των ομάδων καθώς και κερκίδα 100 φιλάθλων καθήμενων.

proedroslebante
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ειναι ο κ. Βάρτζελης Παναγιώτης

ο ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ δεν γνώρισε την Ήττα, ήταν στον 12ο όμιλο με αντιπάλους τους:
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Προπονητής στην ομάδα αυτός που κέρδισε το νταμπλ στην ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν ο Κώστας Κλάδης
και τον αντικατέστησε ο ο Διονύσης Μουζάκης πριν το ξεκίνημα των αγώνων μπαράζ.
Για τον Διονύση Μουζάκη είναι το 2ο πέρασμα από τις «νυχτερίδες» την πρώτη φορά που βρέθηκε στον πάγκο ήταν την περίοδο 1992/93 όταν ο νεαρός τότε τεχνικός ξεκινούσε σαν προπονητής με την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε να βρίσκεται τότε στην Β΄ ΕΠΣ Ζακυνθου."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Blog Archive